Closer to the sea

Sipintie 1, 28840 PORI | p. (02) 628 5300 | F. (02) 638 3776

Yyteri hotel & Spa - Closer to the sea
Yyteri hotel & Spa - Closer to the sea
Amazing events all the year round
Amazing events all the year round
Beach restaurant Helmi open every summer 1.6.-31.8.
Beach restaurant Helmi open every summer 1.6.-31.8.
Remember to pamper yourself
Remember to pamper yourself
Yyteri's beautiful landscapes
Yyteri's beautiful landscapes

Check availability:

SEARCH
Varaa hoitoja ja kampaamopalveluita
News
Pori Jazz -ajan majoitus

Hotellissa on vielä tilaa 14.-16.7.2017 pe-su

välisille öille.

Ottakaa yhteyttä

p.02 6285 300.

Aukioloajat/Opening hours

Katso täältä aukioloaikamme!

Palvelut ja Hinnasto 2017 esite

Vuoden 2017 "Palvelut ja Hinnasto" esitettämme voit tilata puh. 02 628 5300 tai

info@yyterinkylpyla.fi

 

Kaupunkiteko 2016

Porin vuoden 2016 Kaupunkiteko on Yyterin rantaravintola Helmi.
Yyterin rannan uusin tulokas vakuutti kaupunkitekoraadin. Ravintola on raadin mielestä toimiva ja kaunis, se tuo Yyteriin vetovoimaa. Lisäksi se kertoo Yyterin kylpylähotellin yrittäjäpariskunnan Seppo ja Sinikka Mäki-Ullakon sitoutumisesta Yyterin kehittämiseen.
– Yyteri on Porin helmi. Kun yrittäjä panostaa ja ottaa taloudellisen riskin alueen kehittämiseksi, hän on palkinnon ansainnut, sanoi raadin jäsen Matti Ratsula.
Mäki-Ullakot ovat tehneet Yyterissä pitkäjänteistä työtä vetovoimaisuuden lisäämiseksi. Yrittäjien panostus alueella on ollut tärkeää, sillä kaupungin osuus Yyterin kehittämisessä ja markkinoinnissa on ollut pieni.
Helmi sai kiitosta myös siitä, että se on tehty ihan tavallisille ihmisille.
Raadin jäsen Kristiina Nieminen kertoo ensikäynnistään Helmi-ravintolassa elokuun loppupuolella.
– Terassi on vau! Upea paikka, niin hieno kuin Barcelonassa olisi ollut, hän kuvaili.

Vuoden kaupunkiteon valitseminen on kaksivaiheinen. Satakunnan Viikon lukijat saivat ehdottaa tekoja, jotka ovat parantaneet kaupunkilaisten elämänlaatua, kaupungin viihtyisyyttä, vetovoimaisuutta ja tunnettuutta.
Voittajan valitsi raati, jossa olivat mukana Citycon Finland Oy:n kauppakeskus/kiinteistöpäällikkö Tero Kormano, Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti, Muotitavaratalo Ratsulan toimitusjohtaja Matti Ratsula, MVR-Yhtymän toimitusjohtaja Rami Viitasaari, Satakunnan Osuuskaupan viestintä- ja markkinointipäällikkö Leena Mettälä, Veikko Lehti Oy:n tiedottaja Kristiina Nieminen ja Satakunnan Viikon päätoimittaja Kim Huovinlahti.

Hyviä ehdotuksia tuli lukijoilta tänäkin vuonna paljon. Raati päätti jakaa neljä kunniamainintaa. Ne saavat Kallon Loisto -kahvilan perustaja Kari Hakala, Vapaaehtoistoiminnan keskus Liisa, Reposaari-yhdistys ja Lavian Nuorisoseura.
Perustelut kunniamaininnoille:
Kallon Loisto -kahvilan vetäjä Kari Hakala perusti sinnikkäästi kahvilansa vastustuksesta huolimatta. Rohkealla teollaan Hakala toi samalla upean Kallon esiin ja keskusteluihin.
Vapaaehtoistoiminnan keskus Liisa täyttää 20 vuotta. Sen aktiivinen toiminta on ulospäin näkymätöntä, mutta käyttäjille tosi tärkeätä.
Reposaari-yhdistys on kaupunginosayhdistys, joka taitaa yhteisöllisyyden ja yhteen hiileen puhaltamisen. Lukuisat kekseliäät tapahtumat keräävät väkeä Reposaareen kauempaakin.
Lavian Nuorisoseura rakensi Huuhkajavuoren kesäteatteriin katon talkoilla. Mukana talkoissa oli myös paikallisia yrityksiä. Kesäteatterin kautta kaupunginosaan saadaan uudenlaista toimintaa, teatterin lisäksi muun muassa konsertteja.

Vuoden kaupunkiteko valittiin nyt seitsemättä kertaa. Aiemmin palkinnon ovat saaneet SuomiAreena, Air 100, Porin Ässät, Pori Jazz, Porispere ja Pensselisetä Markku Tanttinen.

Porin vuoden 2016 Kaupunkiteko-palkinto
luovutetaan voittajalle Porin Päivän
torijuhlassa lauantaina 24.9. noin kello 12.20.

Satakunnan Viikko / Sanna Jääskeläinen
Rantaravintola Helmi

Rantaravintola Helmen pre-opening on supistetusti 20.-21.5. sekä 25.-28.5.

klo 12-16

ja Helmen avajaiset ovat 1.6.2017

Ravintola on avoinna kesäaikana 1.6.-31.8. joka päivä klo 12-22.

 

Tutustu rantaravintolan ruokalistaan!

 

Katso Yyterin nettikamera!

Yyteri The Guardian lehdessä

Brittiläisen The Guardian -lehden paperiversiossa (12.2.2016) esiteltiin 50 parasta rantaa ja Yyteri on 10 parhaimman perheystävällisemmän rannan joukossa Euroopassa. Jutussa todetaan että vaikka Suomi ei ole ensimmäinen paikka mitä ajatellaan rantalomaa suunniteltaessa, niin Yyteri on yksi hienoimmista Pohjoismaisista rannoista. Yyterissä on viisi kilometriä puuterimaisen pehmeää hiekkarantaa ja loppukesästä yllättävän lämmintä vettä, lehti kuvailee. Oman mainintansa rannan palveluista saavat Yyterin Surfkeskus ja Yyterin Kylpylähotelli. Lue The Guardianin juttu täältä.

Hotellihuoneiden uusiminen

Vuonna 2017 jatkamme hotellihuoneiden remontoimista.

Huoneiden sisustuksen ovat suunnitelleet Sataedun sisustusartesaaniopiskelijat. Huoneremontissa laadukkaat, ajattomat ja kestävät materiaalit, entisöinti sekä kotimaisuus ovat tärkeässä roolissa. Esimerkiksi vanhat valaisimet entisöidään Alavudella. Vuodesohvat taas valmistetaan Turussa kotimaisella Annalan kankaalla verhoillen.

Remonttitilanne huhtikuussa 2017: Uudistettuja huoneita on 80 huonetta.

Muita ajankohtaisia uutisia

Täältä löydät muita ajankohtaisia uutisia!

Welcome to the most beautiful beach in the Nordic countries!

Yyteri Hotel & Spa is located in a unique setting at the very heart of Yyteri, near the city of Pori. If you are looking for a place for your family, vacation, a conference or a celebration location you will find in Yyteri Hotel & Spa everything you need - and even more.

We firmly believe that our diverse services, unique service and the surrounding, astonishingly beautiful nature will make you fall in love with Yyteri and come back again and again.

 

b450_lahjakortti.jpg

Merenneito Spa

The time you spend in Merenneito Spa will offer you the best of relaxing. The warm pools, massaging bubble baths and sauna will refresh your mind as well as your body.

Conferences

Our flexible organisation guarantees that your conference will be a success, is it for 10 or for 300 people.

Feel Good Centre

Choose from over 50 treatments for preserving your physical health and beauty as well as for relaxing!

Yyteri Villas

The easiest way to own a vacation apartment. In the apartment you have everything ready. Com and enjoy your holiday all the way!